Iftar@Bali…WOW!!!

August 23, 2011

Last week, mak sempat ber’iftar dgn rerakan che kiah di Ole-Ole Bali @ Empire Shopping Gallery kt subang nun…plan asal nk ke Chilies tpi disebabkan ada projek serampang byk mata makanya kami berbuka di Bali lah…lepas ni harus bercuti ke Bali lah jawapnya! opsssssssss

Decoration di restorant tu best giler…mmg sgt terasa seolah2 di Bali..siap ada air pancut bagai..sejuk and nyaman jer suasananyer..kerusi and meja sgt selesa..tpi mak agak jeles bila tgk ada org yg dpt duduk kat kusi yg mcm ala2 sofa tu..motip aku xdpt n diorg dpt?? *matilaa statement xpuas ati*…opsss…rupanya sofa tu utk group yg ramai laa…mak ni 4 org jer so dpt kusi selesa tahap standard jerlaa…BUT the food price a lil bit pricey..tpi potion besar hokay!..kitaorg order 2 jer main course utk 4 org makan…then rasanya sgt lah mengagumkan dan mengaum2 dlm perut smpai lah ke subuh..tu dia penangan mknan bali!! hihi…mak rsa worth-it laa price tu untuk ambiance and potion yg gigantic ittew…balik rumah terus timbang berat bdn!! fuhhhhh selamat tak naik..hahahha..klu tak mmg sia2 laa usaha mak sepanjang bulan puasa ni..gigih occay naik turun tangga…smpai tingkat 7 rsa nk mintak bantuan oksigen jer..tpi aku rsa lagi ramai yg sudi bgi bantuan CPR! *matilamekkkk!!…so let’s the pictures talk more 🙂

Vunge!!! Vunge!!

Free ramadhan treat..

cekodok manis+air-rsa serai-campur-rsa cincau-lepas minum-tekak-rasa kembang-eeuuwww 🙂

Bali Trio RM42..

cumi aka sotong goreng tepung+sate lilit+grilled chicken wings+salad+2 jenis sambal+ mayonis..

potion utk 3 org mkn (size perut aku laa)..mabelessss!

Nasi campur RM35..

cumi bakar+rendang ayam+grilled prawn+fish fillet +pecal-xpernah-jumpa+sate lilit+kopok-giler lebar+sambal etc…

terbaekkkkk!!!

All the foods..makan dgn nasi uduk..lupa nk snap!..

tpi sodap aummm-aummmm

Sekian laporan berbuka puasa utk minggu lepas..esok nak mkn sodap lagi!!! nantikann gambar2 yg biasa melelehkan tik-tik-tik air liur anda!!! slrupppppppppppp *sedut balik air liur! hoh 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: