Rindu ker??

June 12, 2011

Lama kan mak tak update blog ni?? Musti koang aka pembaca-tegar-blog-mak ni bosan jer balik2 nmpk entry yg sama *tegar ker??*…kompom koang tertanya2 ‘bila lah kak cimcim nk update blog ni??’..ekekekkee…act, mak sedang bz berfikir u’olsss..bz sgt pk-pk…mcm2 yg mak pk kan…apa perancangan mak yg seterusnya??…apakah pilihan terbaek yg mak harus pilih?? …camne nk kuruskan badan yg makin mengembang ni?? ..cantik ker tak pelamin warna unggu?? opsssssssss!!!…terlari tajuk plak…hahhahaa

Disebabkan keadaan terhuyung-hayang-akibat-dahagakan-kasih-syg mak ni semakin berlarutan so mak Just fly with d flow jerlah..malas plak mak nk pk..rsa mcm tak tercapai-dek-akal brilliant mak ni…tpi kwn mak ckp itu falsafah org yg mlas nk berfikir…eh, tpi mak rajin pk laaa..takat pk jerlahh…pastu terbiar kekeringan bak tanah yg kegersangan..gittew!!!…ekekee….WHUTCEVER!!! *sambil pose gerak kepala ala diva*

Thanks dude for the ballon!!

Terasa diri semakin muda u’olsss!! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: