Setelah 2 bulan meroyan…

November 3, 2010

Selama hampir 2 bulan aku:

…….tak sempat nak pegi wat facial..

…….tak sempat nk wat hair treatment…

…….tak sempat tengok wayang..**eh, aritu sempat tgk cite Sammy Adventure..heeee

…….tak sempat nak bsoping!!…

…….tak sempat pegi gym!!..

…….tak sempat nak berjoging…

…….tak sempat nak menorrent..

…….tak sempat nak tgk balik file2 yg telah selesai di’torrent

…….tak sempat nak download lagu2 terkini…

…….tak sempat nak lepak ngn kawan2..

…….tak sempat nk merancang plan masa depan ngn cikidong..ops!!

…….tak sempat nak lepak2 kat kedai buku carik koleksi buku terbaru….

…….tak sempat baca my fav magazine…**ada 7 buah ni hah!!

…….tak sempat nak memerhati gelagat manusia di pasar pagi dan pasar ikan…

……dan semua mende lah aku xsempat…mmg live aku hampir 2 bulan ini senang cite Huru-Hara!!!

Soooooooooooooooo….

BYE-BYE MALAYSIA!!!! Hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂

Advertisements

2 Responses to “Setelah 2 bulan meroyan…”

  1. sukeri Says:

    dah lepas cuti meroyan lagi kah?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: