Segalanya Virtual!!!

June 8, 2010

Setiap yang berlaku itu pasti ada hikmahnya..believed it!!
Yer, mmg aku giler frust tak dpt pegi B…sebagai kaki rayap terulung, aku belom membuat apa2 rekod setakat entry ini dipublish! goshhh!!! adakah rekod merayap2 aku di tahun 2010 ni bakal tergugatkah???

Dan akhirnya, sebagai satu alternatif….aku diketemukan dgn sesuatu…walau aku tidak dpt terbang secara realiti, tpi aku mampu pegi atleast ke 3 negara stp mlm!! tak koang pengsan??!! hahahha..yer, terima kasih kepada MAS Traveller!!!! hidupku tidak lagi ger-ger tanpamu di alam maya!!! gua hepi banget deh!!!!

1st aku layan Destinasi Bajet…ada 13 episode…semua episode negara2 asia aku dh khatam…penerbangan domestik jer aku xsempat khatamkan lagi…pastu dok kemaruk plak layan Saya Nak Cuti!…siri ni plak ada 7 episode…tinggal 1 jer lagi episode lom layan sbb esok baru nk on-air kat astro…hohohoho…pada aku siri2 log traveller ni mmg byk membantu …n sesuai dgn objektif aku utk meneruskan penjelajahan ke negara2 asia plak..pastu gold coast…pastu china…pastu europe…pastu africa selatan..pastu dubai..pastu argentina…pstu kutub utara..pastu selatan…pastu kazastan….aiyooooooo giler tul plan merayap2!!!!…merayap ke sana sini, pegi mekah wat haji bila lagi?? ops!!

Apa yg aku tertarik drpd log2 perjalanan sebegini, kita leh dpt panduan utk bcuti esp ke negara2 yg bukan islam..tempat mkn halal/hotel yg diuruskan oleh org islam/ tempat2 menarik utk dikunjungi dan sebagainya..kita harus ada plan/agenda/tentatif tentang percutian yg bakal kita lalui…bukan sampai sana bru thegeh2 nk decide pegi mana etc…at d same time, boleh jimat masa n wang…kan seronok!!..lebih baik wang tersebut kita laburkan dgn soping!!…lagi berbaloi-baloi!!!

Happy virtual vacation!!! 🙂

**eh mlm tadi aku mimpi dapat 2 tiket free ke Bali!! wooottt!!!! syioknya klu jadi realiti!!! utk sapa ntah satu lagi tiket tu??…ekekekeeeeeeee

Advertisements

6 Responses to “Segalanya Virtual!!!”

  1. cikidong Says:

    ada lagi yang ko suka virtual taaaaaaaaaaaakkkkk? ahahhahaahhahahahahahahah

  2. cmacun Says:

    haruskah aku bagitau ko?? hohoho

  3. cikidong Says:

    ko tak bagitau pun… aku tetap tau apa dia AHAHHAHAHAHAHAHAHAHH!!!!

  4. cekeding Says:

    ada lagi stalker yg senyap2.. tau2 je ada adiah atas meja


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: