Rejeki??

June 8, 2010

Tanpa di duga, aku terjebak utk masuk contest Saga Snap & Win!!!…hahahhaha…ini semua gara2 Cikidong yg telah meracun aku untuk join!!! wakakakakaa…act, aku mmg suka masuk contest2 ni…nothing to loose…and ada laa bbrp hadiah yg aku berjaya dpt dr contest2 yg aku pernah join spt perfume, make-up, facial and body product, baju and paling terbaru product penjagaan muka bernilai 1.5k!!! walaupon menang sebatang pen tpi gumbiranya tak terkata!! itulah nikmat menang contest n itulah antara penyebab aku sukeeeeee join contest..heheheheh

Semua gambar2 yg aku submit itu diambil oleh Cikidong…dia mmg aku punya stalker!! hahhaha…harus aku bgi dia 5% klu menang..5% from 25k = 1.2k…jadilah noks wat ko beli camera yg power sket…tpi KALAU menang laa…hahahha…95% lagi mak nk wat hantaran kawen u’ols!!…wakakakakakaaa…gittew feeling2 menang 1st prize pdhal gambo macam haram!!! HAHAHAHAHHAHA

Koang try laa carik gambo yg aku dh submit…ada 2 pics yg aku dh send…and yg paling penting start 21-28 June 2010 nnt, JGN LUPA VOTE MAK OCCAY!!!! mmg mak wat kenduri berserta joget lambak 7d7n laa klu menang nnt!!!! Wakakaakkaaaaa ๐Ÿ™‚

Advertisements

4 Responses to “Rejeki??”

  1. cikidong Says:

    i’ll be the first to vote! 5% pun jadiklah… aku tadah tangan jeeee… jgn la membazir hantaran kawin tu… patutnya orang yg tungkus lumus nak beri ko hantaran kawin… kekekekekek

  2. cmacun Says:

    maklumlaa, mak dh biasa on-top kaedahnya!!! ops!! wakakakakaa

  3. cikidong Says:

    uuu besttttt!!!! ahahahhaaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: