Fuhhh!!

May 11, 2010

Lama giler kan aku tak update??? …mak bz nak mampos u’ols!!! hahahahhaaa

Lepas satu beban berlalu pergi, dtg pula beban yg lain..tak sempat nak berjimba2 meraikan detik kemerdekaan yg aku tunggu2 selama 4 bulan, dtg pula serangan lain..haih..smpai ada kwn aku ckp padan muka kt aku..satu demi satu bala datang..siap sruh aku mandi bunga ok! bajingan sungguh kwn aku tu!! sib baik muka tak encem…wakakkakka

Tpi aku kene kuat semangat!!! aku kene pandai split antara emosi dan tjwb…tpi biasa laa pomwan ni emosi over sket…muhahahha…pd aku ni bukan bala…ini adalah ujian…act, aku xsuka penggunaan word ‘bala’ tu…ujian blh dtg dlm pelbagai bentuk…kesenangan pon ujian, kesusahan pon ujian…kita kene selalu pk +ve…knp harus kita bebankan perasaan kita dgn perasaan2 yg sgt bajingan?? buang masa ok!!! sila buang jauh2!!!

Yer, aku kene KUAT!!! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: