Malam ku igau..GILAkan kau!!!

March 22, 2009

java

Ya..aku sekarang sedang angau!!..sudah jatuh chenta sama si dia di atas nun…before this i just heard about him..never try before coz i already heard that it very difficult to flirt with him..hanya org2 power saja berjaya mengorat si dia…i don’t feel too brave to try..macam2 cite mengerikan yg aku dengar..so aku hanya berani mengintai dari tirai kamar..hehehe…but akhirnya aku berjaya juga flirt with him!!!…ia membuatkan aku tido tidak lena lagi seperti dulu2..klu dlu tdo jer mlm, esok pagi bru terjaga but bila aku start mengenali si dia, tido aku dh xlena lagi..sekejap2 terjaga n keep thinking bout him…walaupon dia mbuatkan mata aku mcm mata polar (like kungfu panda) tpi takpe sebab gua sudah jatuh cintan sama dia!!!!…so aku plan lepas ni utk lebih akrab mengenalinya…and my next dating with him was Courseware Tracking System..hiks 🙂

Advertisements

8 Responses to “Malam ku igau..GILAkan kau!!!”

  1. ryzam Says:

    pusing-pusing akhirnya jumpa jugak website nie..Online Student Registration System (Java Based?)

  2. cmacun Says:

    hahaha…jumpa jua akhirnya..welcome to my blog!!
    yup java based using JCreator tpi yg ni basic punya utk beginner seperti saya 🙂

  3. ryzam Says:

    untuk project maner .. boleh tgk demo..boleh tambah idea untuk CMS

  4. mkhairul Says:

    Jgn demo. Jual kat MEDIU, leh jadi kayo!

  5. mkhairul Says:

    mane komen aku sebelum ni?

  6. mkhairul Says:

    sori, dia cache. kena refresh cache. LoL.

  7. mkhairul Says:

    Silap lagi, kene tunggu ko approve rupanya.

  8. cmacun Says:

    ryzam ~ owh itu mini project for my master course..erk takde perancangan utk dikomersilkan wat masa ini sebab system tu bodo2 punya development..janji siap 🙂

    mkhairul ~ hahah..tipah tertipu’s!!!..nway, bagus idea ko itu..boleh aku jdi jutawan segera!!..ekekekeee


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: